Offert på bokföring

Från Bokföringenonline
Hoppa till navigering Hoppa till sök


Offero ny tjänst för dig som vill få offerter på bokföring[redigera]

Vill du fråga en gång och få flera svar prova offero, det kan du göra genom att klikca på länken till höger --> Offert bokföring.


Tips för dig som skall ta in en offert på bokföring[redigera]

Det första tipset är att noga tänka igenom varför du behöver hjälp. Vad har du för problem och varför vill du ha hjälp? Det är inte alltid säker att det är bättre att låta en annan part göra jobbet. Väljer du ändå att ta in offerter bör du veta följande för att folk ska kunna utvärdera din organisations förutsättningar.

Vilket område finns du inom? Branschen blir allt mer digital men det kan bli svårt att träffa en person om du befinner dig långt bort från en lokal filial eller kontor. Du behöver också veta vad för typ av hjälp du vill ha? Är det löpande bokföring behöver företagen avsätt timmar på stående basis medans om det gäller ett bokslut så krävs tid under inom specifik tidsram. Detsamma gäller skatterådgivning och årsbokslut. I kategorin löpande finns ocksä lönehantering, hjälp att starta ett nytt företag momsdeklarationer och arbetsgivardeklarationer.

Reglerna i Sverige är i Sverige är inte detsamma för de olika bolagsformerna. Enskild firma tenderar att ha det krångligaste upplägget. Däremot är reglerna för aktiebolag , ekonomisk förening, ideella föreningar och kommanditbolag enklare. Det svåraste brukar vara handelsbolag, kommanditbolag och filialer.

Bokföringsoffert[redigera]

Att ta in en offert på bokföring är något som ofta förbises av de flesta företag. Administrationen har blivit något nödvändigt ont för att få in pengar men inte så farligt att det inte går att göra själva. Problemet med det tänket är att den tid som läggs på att sköta bokföringen kunde gått till kärnverksamheten. Det gör att det blir väldigt dyrt, då vi måste räkna in vad vi tjänat på att göra något annat. Sen går det inte att sticka under stol med att en ekonom gör jobbet betydligt snabbare än vad vi skulle göra det.

Bokföringsbyrå Göteborg[redigera]

Vi har samarbetet i flera år med bokföringsbyråer i Göteborg och vi har goda kontakter med flera av dem. Vi har valt ut tjugo bokföringsbyråer i Göteborg som vi samarbetar med. De kan ta sig an uppdrag i aktiebolag, handelsbolag i stort sett alla bolagsformer. Det kanske viktigaste med vårt samarbete är det faktum att nätverket kan hjälpa till med bolag i alla storleksordningar. Det får till följd att vi kan hjälpa de flesta företagen i Göteborg.

Bokföringsbyrå Stockholm[redigera]

I Stockholm har vi funnits från start, vi har haft flera genomgångar av sidan och det har varit ett nöja att få arbeta med alla redovisningsbyråer i Stockholm. Nu hjälper de gärna er genom att göra administrativt ekonomijobb. I Stockholm kan du få en bokföringsoffert som är för företag som omsätter mer än en miljon kronor. All företagsformer är välkomna, och du kan också få hjälpa med skatter.

Bokföringsbyrå Malmö[redigera]

Malmöföretag har hör av sig och undrat varför vi inte kunnat hjälpa dem att få både hjälp och personal. Vi kan hjälpa dem numera. Det finns 16 företag vi har valt att lita på när det kommer till bokslutsarbete och över 30 företag som kan ta hand om din bokföring förutsatt att du finns i Malmö med omnejd.

Skatterådgivning[redigera]

En stor del av arbetet med bokföring och redovisning ämnar till att minska skatten och att upprätthålla bokföringslagen. I större till medelstora bolag finns ansenliga summor att spara genom att att planera sin skatt. Rådgivning inom skatt är en av de tjänster som är svårast att få hjälp med. Vi har samlat ett stort nätverk som täcker hela Sverige. Det kommer att gå fort att få hjälp ifrån dem.

Redovisningsoffert[redigera]

En offert på redovisning är i stort sett samma som en offert för bokföring med den skillnaden att jobbet som görs vid redovisning mer går åt en högre nivå inom ekonomin. Inte sällan jobbas det med processer sett utifrån bokföringslagen. Därav blir jobbet inte lika enkelt och det krävs att den som tas in för ett uppdrag ofta har flera års erfarenhet och en examen från ett högre läroställe. I detta fall en ekonomiexamen från universitet eller högskola.

Bokslut[redigera]

Ett bokslut stämmer av det föregående året, det är toppen på all administration. De flesta företag mäktar med bokföringen men när det kommer till bokslut så behövs det hjälp. DU kan få offerter på bokslut om du fyller i vårt formulär. Vid sidan av den hjälp du kan få om bokslut brukar även dessa personer kunna hjälpa dig att se över dina rutiner gällande fakturering. Det är inte sällan mycket pengar kan sparas i de processerna.

Lönekonsult[redigera]

Lönekonsulter behövs för att löneutbetalningsprocessen ska kunna fungera på ett företag. Det är en person som oftast har erfarenheter från administrativa system. Vi hjälper företag att få in offert på lönekonsulter och vi kan också tillse att det blir anställda och inte bara arbetar som konsulter.

Ekonomiassistent[redigera]

Ekonomiassisten tar oftast hand om leverantörsreskontra eller kundreskontra. Vi har länga jobbat med offerter på ekonomiassistenter. Vi har ett rekryteringsnätverk i hela Sverige. Det som kommer upp är oftast frågor rörande erfarenheter om utbetalningar och fakturerings. Men de personer som finns i vårt nätverk kan redan dessa bitarna.